Slider

Training Zinvol Tekenen in de basisschool

Out of the box denken bij gedrag- en aandachtsproblemen in de groep leer je hier. Een lekkere boost voor het zelfvertrouwen en pedagogische situaties creëren uit groepsspellen van Zinvol Tekenen komen aan bod.
Aan het einde van de dag heb je een sterke tool in handen om dieper tot kinderen door te dringen, de betrokkenheid te vergroten en het contact te verbeteren. Elk spel heeft weer allerlei mogelijkheden tot variatie. Verreweg de meeste spellen werken gelijktijdig in op alle ontwikkelingsgebieden.

Je kunt inschrijven door op een van de datums onderaan deze pagina te klikken!

Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90 te Weert
Aantal dagen: 1 dag
Tijden: 09.30 - 15.00 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €185,- per persoon (BTW-vrij). Je ontvangt binnenkort een factuur per e-mail.
Meenemen: Minimaal 10 goede kleurpotloden.
Parkeren: Je kunt naast en tegenover de ingang gratis parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn dan kun je betaald parkeren op het Q-park parkeerterrein van het NS-station. Let op: parkeren op de Molenveldstraat zelf is niet toegestaan!
Aanvullende informatie: Je kunt gedurende de hele dag gebruik maken van koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd.
Reizen per trein: De Verbinderij ligt op loopafstand (10 minuten) van het NS-station. Wanneer je het station uit loopt ga je linksaf richting de parkeerplaatsen van Q-park (dit is de Parallelweg). Je loopt 600 meter verder door op deze weg totdat je rechts af kunt slaan (Slachterijstraat). Hierna neem je de eerste afslag links (Molenveldstraat) waarna je na 100 meter aan de rechterkant het gebouw van de Verbinderij ziet.
Geen komend evenement!