Slider

Training Zinvol Tekenen met peuters en kleuters

Het jonge kind staat bekend om zijn pure ontdekkings- en ontwikkelingsdrang vanuit emotie en beweging. De zintuiglijke ontwikkeling is een belangrijk speerpunt hierbij. Op deze dag leer je teken- en aanraakspellen die hierbij aansluiten en zul je ontdekken hoe je het jonge kind op geheel ‘eigen’-wijze kunt boeien.

Quote:
“Al snel merkte ik dat tekenen ook voor kinderen veel kan betekenen. Ze tonen op deze manier wie ze zijn en ook zij komen tot rust.
Zinvol Tekenen kan dus perfect met jonge kinderen, ongeacht hoe actief ze zelf zijn. Samen zitten rond het blad en af en toe wat kribbelen, is volgens hun blikken al een belevenis op zich.”

Je kunt inschrijven door op een van de datums onderaan deze pagina te klikken!

Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90 te Weert
Aantal dagen: 1 dag
Tijden: 09.30 - 15.00 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €185,- per persoon (BTW-vrij). Je ontvangt binnenkort een factuur per e-mail.
Meenemen: Minimaal 10 goede kleurpotloden.
Parkeren: Je kunt naast en tegenover de ingang gratis parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn dan kun je betaald parkeren op het Q-park parkeerterrein van het NS-station. Let op: parkeren op de Molenveldstraat zelf is niet toegestaan!
Aanvullende informatie: Je kunt gedurende de hele dag gebruik maken van koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd.
Reizen per trein: De Verbinderij ligt op loopafstand (10 minuten) van het NS-station. Wanneer je het station uit loopt ga je linksaf richting de parkeerplaatsen van Q-park (dit is de Parallelweg). Je loopt 600 meter verder door op deze weg totdat je rechts af kunt slaan (Slachterijstraat). Hierna neem je de eerste afslag links (Molenveldstraat) waarna je na 100 meter aan de rechterkant het gebouw van de Verbinderij ziet.
Geen komend evenement!