Slider

Training Woordeloos Communiceren

Zoek je in je werk met kinderen altijd naar nieuwe mogelijkheden om hen verder te helpen? Werkvormen en initiatieven die meteen binnen je werk toepasbaar zijn en niet te veel moeite kosten?

Dan zul je op deze dag ervaren hoe de behoeftes en innerlijke drijfveren van kinderen naar boven worden gehaald aan de hand van deugdentaal, tekenspellen uit Zinvol Tekenen met Kinderen en een bijzondere manier van vertaalslagen maken.

De technieken die je leert, geven je nieuwe inzichten in wat een kind beweegt en kun je de volgende dag inzetten in je eigen beroepspraktijk.

Je kunt inschrijven door op een van de datums onderaan deze pagina te klikken!

Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90 te Weert
Aantal dagen: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.00 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €225,- per persoon (BTW-vrij). Je ontvangt binnenkort een factuur per e-mail.
Meenemen: Minimaal 10 goede kleurpotloden en schrijfmateriaal.
Parkeren: Je kunt naast en tegenover de ingang gratis parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn dan kun je betaald parkeren op het Q-park parkeerterrein van het NS-station. Let op: parkeren op de Molenveldstraat zelf is niet toegestaan!
Aanvullende informatie: Je kunt gedurende de hele dag gebruik maken van koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd.
Reizen per trein: De Verbinderij ligt op loopafstand (10 minuten) van het NS-station. Wanneer je het station uit loopt ga je linksaf richting de parkeerplaatsen van Q-park (dit is de Parallelweg). Je loopt 600 meter verder door op deze weg totdat je rechts af kunt slaan (Slachterijstraat). Hierna neem je de eerste afslag links (Molenveldstraat) waarna je na 100 meter aan de rechterkant het gebouw van de Verbinderij ziet.
Geen komend evenement!