Slider

Training Gedrag in-Zicht

“Wat je zegt, ben je zelf!”
Als professional in onderwijs of in coaching en therapeutische begeleiding maak je veel gebruik van spiegelen; Jij doet voor en kinderen doen na.

Je ervaart op welke manier kinderen jouw gedrag en aanwezigheid reflecteren, kun je beter omgaan met moeilijkheden en lastige situaties en zie je leer-, ontwikkelings- en gedragsproblemen vanuit een andere betekenis.

Je kunt inschrijven door op een van de datums onderaan deze pagina te klikken!

Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90 te Weert
Aantal dagen: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.00 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €225,- per persoon (BTW-vrij). Je ontvangt binnenkort een factuur per e-mail.
Meenemen: Schrijfmateriaal inclusief gekleurde fijnschrijvers.
Parkeren: Je kunt naast en tegenover de ingang gratis parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn dan kun je betaald parkeren op het Q-park parkeerterrein van het NS-station. Let op: parkeren op de Molenveldstraat zelf is niet toegestaan!
Aanvullende informatie: Je kunt gedurende de hele dag gebruik maken van koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd.
Reizen per trein: De Verbinderij ligt op loopafstand (10 minuten) van het NS-station. Wanneer je het station uit loopt ga je linksaf richting de parkeerplaatsen van Q-park (dit is de Parallelweg). Je loopt 600 meter verder door op deze weg totdat je rechts af kunt slaan (Slachterijstraat). Hierna neem je de eerste afslag links (Molenveldstraat) waarna je na 100 meter aan de rechterkant het gebouw van de Verbinderij ziet.
Geen komend evenement!