Slider

Training Gedrag in-Zicht

Door hun gedrag laten kinderen zien wie ze zijn en wat ze willen. Wij, ouders, opvoeders, leren ze wat in onze ogen wel en niet mag. Dat doen we zoals we het zelf geleerd hebben of juist vanuit een gemis. Het gedrag van je kind kan voor jou soms moeilijk of lastig zijn. Dáár zit een blinde vlek die we tijdens deze dag oplichten. Zo ontdek je de bedoeling van het gedrag van je kind voor jou.

Wij leren onze kinderen wat wij geleerd hebben, zij laten ons zien wat we zijn afgeleerd.

Je kunt inschrijven door op een van de data onderaan deze pagina te klikken!

Locatie: De Verbinderij, Molenveldstraat 90 te Weert
Aantal dagen: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.00 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €150,- per persoon. Je ontvangt binnenkort een factuur per e-mail.
Meenemen: Schrijfmateriaal.
Parkeren: Je kunt naast en tegenover de ingang gratis parkeren. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn dan kun je betaald parkeren op het Q-park parkeerterrein van het NS-station. Let op: parkeren op de Molenveldstraat zelf is niet toegestaan!
Aanvullende informatie: Je kunt gedurende de hele dag gebruik maken van koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd.
Reizen per trein: De Verbinderij ligt op loopafstand (10 minuten) van het NS-station. Wanneer je het station uit loopt ga je linksaf richting de parkeerplaatsen van Q-park (dit is de Parallelweg). Je loopt 600 meter verder door op deze weg totdat je rechts af kunt slaan (Slachterijstraat). Hierna neem je de eerste afslag links (Molenveldstraat) waarna je na 100 meter aan de rechterkant het gebouw van de Verbinderij ziet.
Geen komend evenement!